Innovationsprisen 2023 går til....

10. november 2023

TLV-Forsyning ApS deltog i Business Djurslands arrangement ”Made by Djursland 2023” under temaet Grøn Energi+ med deltagelse af 275 personer fra erhverv, kommuner og skoler afholdt i Rønde Idrætscenter.

Direktør Michael Meldgaard Christensen havde et halv-times indlæg med temaet: ”Fra varmeproduktion på træflis - til varmepumper på el fra sol og vind”, hvor han kom ind på vores erfaringer med at udskifte flis til varmeproduktion og gå til ren elektrificering med el fra sol- og vindenergi gennem lokal forankring og samarbejde.

Ved arrangementet blev årets Innovationspris 2023 også uddelt.
Her blev TLV-Forsyning ApS – og Trustrup-Lyngby Varmeværk – årets vinder, sammen med Grenaa Varmeværk.

Kriterier for tildeling af MBD-prisen:
- Prisen går til en virksomhed/organisation beliggende på Djursland.
- Prisen går til en virksomhed, der har gennemført nogle ekstraordinære udviklingstiltag, og på den måde været med til at markere et innovativt erhvervsliv på Djursland.
- Prisen tildeles også en virksomhed, der repræsenterer årets valgte tema.

Direktør for Business Djursland, Niels Ole Svit overrakte prisen og kom med bestyrelses begrundelse for, at TLV-Forsyning ApS skulle have Innovationsprisen 2023:
”Kan et andelsbaseret forsyningsselskab være markedsorienteret og innovativ? – Ja, det har man hos TLV-Forsyning i den grad bevist!

I dag drifter TLV-Forsyning 10 lokale varmeværker og fire vandværker på Djursland + nu også tre nye varmeværker i Randers Kommune med i alt 18 ansatte.

I har formået at udvikle et stærkt organisatorisk set-up med de nødvendige spidskompetencer i huset, dette uden at miste den lokale forankring og den lokale mission.

Med jeres klare vision om at kunne trække den grønne omstilling af jeres varmeværker igennem elektrificering, fremstår I som rollemodeller både for jeres branchesektor og andre brancher.
Den teknologiske anvendelse af varmepumper og akkumuleringstanke, kombineret med vedvarende energi fra vind og sol er unik og en fremtidssikring af en stabil og billig energiforsyning.

Lokalt produceret og Lokalt forbrugt!

I har også bevist vigtigheden af at kunne samarbejde med eksterne energiaktører, når en større teknologisk forandring skal gennemføres. I har en klar bevidsthed om, hvad I kan og skal være gode til!

Vi kan alle være stolte over TLV-Forsyning ApS.

Tillykke med prisen Michael!”

Vi er utroligt stole og glade for at modtage Innovationsprisen 2023.
Derudover modtog vi en flot glasskulptur fra Glasmuseet i Ebeltoft sponsoreret af Djurslands Bank, som blev overrakt af erhvervsdirektør Ronnie Kristensen.