Hvorfor vælge fjernvarme?

 

Der er mange grunde til at vælge fjernvarme som varmekilde i din bolig. Det er nemt, billigt, og så er det en miljøvenlig teknologi med fremtid i.

Vi leverer varmen lige til døren, står for vedligeholdelse af fjernvarmeledningen på din grund samt varmemåleren. Det er hovedsageligt vores ansvar, at du har varme i din bolig. Vores ledningsnet er opbygget og udviklet, så vi kan forsyne forbrugerne med tilstrækkelig varme både sommer og vinter.

Billig varme
Fjernvarme er, på årsbasis, billig sammenlignet med naturgas, elvarme og oliefyr. Typisk er udgiften til fjernvarme på årsbasis ca. det halve i forhold til olie. Fjernvarmeanlæg har en længere levetid og en lavere investeringsbetaling end f.eks. jordvarmeanlæg og "luft til vand" varmepumper.

En smart og fremtidssikret teknologi
Fjernvarme er et effektivt energitransportsystem, hvor varmt vand transporteres via isolerede rør fra et varmeværk til et antal bygninger i lokalområdet. Det er bedst egnet i tæt befolkede områder, da rørsystemet er dyrt at etablere. Mere end 60 % af de danske hjem har fjernvarme. Hvilken som helst energikilde kan anvendes. Det gør fjernvarmen til en fremtidssikret teknologi.

//