Sådan får du fjernvarme

 

Hvis du overvejer at udskifte din nuværende energikilde med fjernvarme, kan du som boligejer med vandbåret anlæg blive tilkoblet fjernvarme indenfor Trustrup – Lyngby Varmeværks forsyningsområde på meget fordelagtige betingelser.

Kort fortalt er der er to tilslutningsmuligheder.

Den traditionelle installation:
Vi graver en rende (ca. 1 m dyb) til rørene, udfører murgennemføringen, lægger fjernvarmerørene i jorden samt retablerer murværk og haveanlæg. Alle leverancer og alt arbejde til og med 2 stophaner indenfor mur udføres af os.
Denne løsning koster kr. 22.500,- i indskud, samt kr. 625,- pr. meter stikledning der lægges på egen grund.
Herefter skal du selv få en autoriseret VVS installatør til at foretage den indvendige konvertering. Fjerne kedel/fyr, samt opsætte en vekslerunit eller varmtvandsbeholder til fjernvarme.

Den komplette installation:
Her sørger vi for hele arbejdet med tilslutning som ovenfor, samt konvertering af eksisterende vandbåret anlæg til en kvalitets fjernvarmeunit med veksler. Kedel/fyr fjernes, lavenergi vekslerunit opsættes og tilsluttes det eksisterende vandbåret anlæg.
Det eneste ordningen ikke omfatter er evt.  fjernelse af olietank og olierør, samt skorsten.
Rør føres synligt eller i Gaboterm. Ønskes rørføring i gulve/lofter eller vægge er dette ikke omfattet af installationen.
Denne løsning koster kr. 35.000,- 

Alle priser er inkl. moms.

Syntes du det lyder interessant er du meget velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.